top of page

Dhomat tona

Dhomat unike të hotelit ton ofrojnë vlerën më të mirë ne treg

Të gjitha dhomat janë me ajër të kondicionuar,  banjo private me dush, peshqira dhe shampoo. Dhomat janë të pajisura me Wifi falas, TV kabllor, një frigorifer dhe një kuti sigurimi.

 

Dhomat ofrojn ballkone private me pamje nga deti dhe janë të aksesueshme për persona aftesi te kufizuar.

Pastrim ditor


WiFi

Parking i perfshire

Të përfshira
ombrellë

Mëngjesi i përfshirë

Direct booking
bottom of page