Radhimë Orikum Vlorë,
9400 Albania | AL: +355/699139390 | IT: +393482525895

 info@hotelgardenvlore.com

 • Instagram Hotel Garden Vlore
 • Facebook Hotel Garden Vlore
 • Trip Advisor Hotel Garden Vlore

© 2015 by The Garden Hotel. Proudly created with NDesign

SHERBIMET

 • Restorant

 • Pizzeria

 • Bar, cafe dhe aperitive

 • lojëra për fëmijë

 • Dhoma per njerze me aftësi të kufizuara

 • Reception

 • Internet Wi-Fi free

 • Balkon ne dhome

 • Pamje befasues e detit

 • Parkim privat ne Garazh

 • Ashensor

 • Cadra dhe Shezllona të përfshira

 • Plazhi privat

 • Informacione Turistike