top of page

Na  Kontaktoni

+355-699139390

Faleminderit për dorëzimin!

FAQ

Pyetjet e bëra më shpesh

 


PYETJE TË PËRGJITHSHME

1. Orari i hyrjes?


Si një udhëzues i përafërt, koha e regjistrimit është pas orës 12:00.


2. Koha e daljes?


Si një udhëzues i përafërt, koha e largimit është para orës 10:00. Nëse planifikoni një dalje me vonesë, na tregoni me mirësi orën tuaj të nisjes, ne do të bëjmë çmos për të kënaqur nevojat tuaja.


3. A është recepsioni i hapur 24 orë?


Po, shërbimi i pritjes është i disponueshëm 24 orë. 

4. Cilat gjuhë fliten në recepsion?

Flasim italisht, anglisht dhe shqip.


5. A mund ta lë bagazhin tim? 


Po, ne mund të kujdesemi për bagazhin tuaj nëse në dhomën tuaj të kontrollit nuk është ende gati ose pasi të keni dalë. Ne do t'i ruajmë bagazhet tuaja pa pagesë në ditët e hyrjes dhe daljes tuaj.


6. Lidhje interneti? 


Një lidhje interneti pa tel është në dispozicion në të gjithë hotelin.

 

7. Cili është aeroporti më i afërt?


Aeroporti më i afërt është Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës, i cili është 2 orë e 30 minuta larg me makinë. I dyti më afër është Korfuzi, 5 orë larg.


8. A përfshihet mëngjesi në çmim?


Mëngjesi u ofrohet të gjithë mysafirëve që qëndrojnë në hotel.


9. Në cilën orë shërbehet mëngjesi? 


Mëngjesi shërbehet çdo ditë nga ora 7:00 deri në 9:30 të mëngjesit.


10. Sa bare ka hoteli?


Hoteli ka 2 bare. Njëra në katin e parë dhe një tjetër në restorantin në çati.


 
11. A ka vende parkimi apo parking makinash?


Hoteli ynë ka një parking privat në garazh nëntokësor të lidhur me ashensorin.


12. Sa kushton parkimi? 


Parkimi i makinave është falas për mysafirët.


13. A keni një restorant?


Po, kontrolloni faqen e restorantit për më shumë informacion.

 

PAGESA

1. A është më lirë të rezervosh online?


Në faqen tonë, do të gjeni një sërë ofertash që janë më të lira se tarifa zyrtare, por ka kufizime të caktuara. Mund të kurseni më shumë se 15%.


2 A është e sigurt procedura e rezervimit online?


Po, ne përdorim protokollin SSL, kështu që të gjitha rezervimet e bëra në faqen tonë janë të sigurta.


3. A është e sigurt pagesa e rezervimit online?


Po, ne përdorim ofruesit më të zakonshëm dhe më të sigurt Stripe dhe Paypal. Të dy metodat pranojnë kartat e kreditit Visa dhe Mastercard.


4. A mund të paguaj me kartë krediti?


Po, ne pranojmë Visa, MasterCard dhe America Express.

 

 

 

 


DHOMAT

1. A kuotohen çmimet për dhomë apo për person?


Çmimet e kuotuara janë gjithmonë për dhomë për Bed & Breakfast. Është gjithmonë e rëndësishme të kontrolloni llojin më të rehatshëm të dhomës.


2. A kanë banjat vaskë apo dushe?


Të gjitha dhomat tona janë të pajisura me dush.


3. A qëndrojnë fëmijët falas?


Po, fëmijët deri në 2 vjeç qëndrojnë falas (të shoqëruar nga një i rritur).


4. A është e mundur të keni një krevat fëmijësh/krevati në dhomë? Nëse po, me çfarë çmimi?

 

Po, krevatet dhe shtretërit e fëmijëve janë në dispozicion falas.

SELEKCIONO DEPOSITEN E DHOMES

si me posht shtyp totalin e deposites ne Euro

bottom of page