top of page

SHIJONI JETEN

Tek Gardeni

Shiko me poshtë

PLAZH PRIVAT

Relaxou në një plazh privat me një çadër falas dhe dy shezllone për dhomë.

PRITJA

Pritja jonë 24/7 ju assiston ne sherbimet e perditcme, shërbimin në dhomë dhe concierge.

RESTORANT

Ju do të gjeni një restorant dhe pica a-la-carte, një kiosk me akullore artizanale dhe një bar kafe.

SHERBIMET EXTRA

Sipas kërkesës mund të organizojmë aktivitete turistike, turne me varka, transport dhe më tepër.

Dhomat tona

Dhomat unike të hotelit ton ofrojnë vlerën më të mirë ne treg

Të gjitha dhomat janë me ajër të kondicionuar,  banjo private me dush, peshqira dhe shampoo. Dhomat janë të pajisura me Wifi falas, TV kabllor, një frigorifer dhe një kuti sigurimi.

 

Dhomat ofrojn ballkone private me pamje nga deti dhe janë të aksesueshme për persona aftesi te kufizuar.

Pastrim ditor

Falas

WiFi

Parkim falas

Falas

ombrellë

Mëngjesi Falas

Galeria  jonë

Gallery1

Instagrami  ynë

  • Instagram
bottom of page