top of page

SELEKCIONO DEPOSITEN E DHOMES

si me posht shtyp totalin e deposites ne Euro

PAGO ME KART KREDITI/DEBIT

Klikoni butonin dhe paguani depozitën e dhomës me kartën tuaj të kreditit. Ne pranojmë Mastercard, Visa, American Express.

PAGO ME PAYPAL

Klikoni në butonin dhe paguani depozitën e dhomës me llogari Paypal. Është e lehtë!

bottom of page