Radhimë Orikum Vlorë,
9400 Albania | AL: +355/699139390 | IT: +393482525895

 info@hotelgardenvlore.com

  • Instagram Hotel Garden Vlore
  • Facebook Hotel Garden Vlore
  • Trip Advisor Hotel Garden Vlore

© 2015 by The Garden Hotel. Proudly created with NDesign

Hotel Garden, i këndshëm, i qetë, një strehë e qetë për relaksim në bregdetin madhështor shqiptar midis detit Adriatik dhe Jon.

 

Hoteli ndodhet në Radhime, Orikum: 10 km nga qyteti i Vlorës.


Një vend i mrekullueshëm për familjaret apo çiftet për të qëndruar - do të keni të gjithë hapësirën dhe privatësinë që ju nevojitet.


Ushqimi i freskët dhe pamjen e mrekullueshme të breg detit.