top of page
Contact us Hotel Garden vlore.jpg

Kodi i zbritjes 10% për rezervimin tuaj*

Ruani kodin: #Garden10

* Përdorni kodin në fund të vlefshmërisë së rezervimit tuaj, i vlefshëm deri më 31/07/2023 i vlefshëm vetëm online

DHOMAT

Dhomat tona me pamje deti janë një kombinim i përsosur i funksionalitetit dhe komoditetit. Nga dhoma dyshe për çifte deri tek Suita për  gjashtë persona ne jemi të gatshëm t’i plotësojmë nevojat tuaja.

IMG_7878.JPG

DYFISHTE

Dhomat tona dyshe me pamje të pjesshme nga deti janë të disponueshme me një krevat dopio me madhësi normale. Kjo është zgjidhja më e mirë për ata që udhëtojnë në çift. 

Nga:

39 €

12b7aa_e0f2b881dbb64cb7963a8bdb8797aab4.

TREFISH

Dhomat tona treshe me pamje të pjesshme nga deti janë të disponueshme me një krevat dopio dhe një tek. Zgjedhja më e mirë për ata që udhëtojnë në shoqërinë e miqve ose me familjen.

Nga:

49 €

_E9A5949_edited_edited_edited.jpg

FAMILJA

Dhomat tona Familjare me pamje të pjesshme nga deti kanë një krevat dopio dhe dy krevate teke. he aspektet praktike dhe komoditetet e nevojshme për një familje ose 4 miq._cc781905-5cde-3194-bb3b3b5-

Nga:

55 €

Mëngjes falas

 

Ne shërbejmë një mëngjes kontinental dhe i ndryshem - gjithnjë falas për clientat tanë!

Kopsht

 

Siç sugjeron emri ynë, do të kënaqeni nga shumë lule dhe bimë përreth ambienteve tona.

Wifi Falas

 

Në Hotel Garden ne ofrojmë sherbim Wi-Fi falas me shpejtësi të lart për klientat tanë.

Mirëmbajtja ditore

 

Ne e marrim seriozisht pastërtinë dhe rehatinë e klientave tanë. Dhomat pastrohen dhe peshqirët ndërrohen çdo ditë.

Çadër falas  

 

Kur rezervoni një dhomë, ju ofrojm një çadër  dhe dy shezhllone falas në plazh.

Parkim falas

 

Lëreni makinën tuaj të freskohet në garazhin tonë të madh nëntokësor, me kamera 24h.

Çfar Thonë Per Ne

bottom of page