top of page

Politika e privatësisë për Hotel Garden

Në hotelgardenvlore, e aksesueshme nga https://www.hotelgardenvlore.com/, një nga prioritetet tona kryesore është privatësia e vizitorëve tanë. Ky dokument i Politikës së Privatësisë përmban lloje të informacionit që mblidhet dhe regjistrohet nga hotelgardenvlore dhe si e përdorim atë.

Nëse keni pyetje shtesë ose kërkoni më shumë informacion në lidhje me Politikën tonë të Privatësisë, mos hezitoni të na kontaktoni.

Rregullorja e Përgjithshme e Mbrojtjes së të Dhënave (GDPR)

Ne jemi një kontrollues i të dhënave të informacionit tuaj.

Baza ligjore e Hotel Garden për mbledhjen dhe përdorimin e informacionit personal të përshkruar në këtë Politikë të Privatësisë varet nga Informacioni Personal që mbledhim dhe konteksti specifik në të cilin mbledhim informacionin:

  • Hotel Garden duhet të kryejë një kontratë me ju

  • Ju i keni dhënë leje Hotel Garden për ta bërë këtë

  • Përpunimi i informacionit tuaj personal është në interesat legjitime të Hotel Garden

  • Hotel Garden duhet të respektojë ligjin

Hotel Garden do të ruajë informacionin tuaj personal vetëm për aq kohë sa është e nevojshme për qëllimet e përcaktuara në këtë Politikë të Privatësisë. Ne do të ruajmë dhe përdorim informacionin tuaj në masën e nevojshme për të përmbushur detyrimet tona ligjore, për të zgjidhur mosmarrëveshjet dhe për të zbatuar politikat tona. 

Nëse jeni banor i Zonës Ekonomike Evropiane (ZEE), keni të drejta të caktuara për mbrojtjen e të dhënave. Nëse dëshironi të informoheni se çfarë Informacioni Personal mbajmë për ju dhe nëse dëshironi që ato të hiqen nga sistemet tona, ju lutemi na kontaktoni.

Në rrethana të caktuara, ju keni të drejtat e mëposhtme për mbrojtjen e të dhënave:

  • E drejta për të hyrë, përditësuar ose për të fshirë informacionin që kemi për ju.

  • E drejta e korrigjimit.

  • E drejta për të kundërshtuar.

  • E drejta e kufizimit.

  • E drejta për transportueshmëri të të dhënave

  • E drejta për të tërhequr pëlqimin

Skedarët e regjistrit

hotelgardenvlore ndjek një procedurë standarde të përdorimit të skedarëve log. Këta skedarë regjistrojnë vizitorët kur vizitojnë faqet e internetit. Të gjitha kompanitë pritëse e bëjnë këtë dhe një pjesë e analitikës së shërbimeve të pritjes. Informacioni i mbledhur nga skedarët e regjistrave përfshin adresat e protokollit të internetit (IP), llojin e shfletuesit, Ofruesin e Shërbimit të Internetit (ISP), vulën e datës dhe orës, faqet referuese/dalëse dhe mundësisht numrin e klikimeve. Këto nuk janë të lidhura me asnjë informacion që është personalisht i identifikueshëm. Qëllimi i informacionit është analizimi i tendencave, administrimi i faqes, gjurmimi i lëvizjes së përdoruesve në faqen e internetit dhe mbledhja e informacionit demografik.

Cookies dhe Web Beacons

Si çdo uebsajt tjetër, hotelgardenvlore përdor 'cookies'. Këto cookie përdoren për të ruajtur informacione duke përfshirë preferencat e vizitorëve dhe faqet në faqen e internetit që vizitori ka aksesuar ose vizituar. Informacioni përdoret për të optimizuar përvojën e përdoruesve duke personalizuar përmbajtjen e faqes sonë të internetit bazuar në llojin e shfletuesit të vizitorëve dhe/ose informacione të tjera.

Për më shumë informacion të përgjithshëm mbi cookies, ju lutemi lexoni "Çfarë janë biskotat".

Politikat e privatësisë

Ju mund të konsultoni këtë listë për të gjetur Politikën e Privatësisë për secilin prej partnerëve reklamues të hotelgardenvlore.

Serverët e reklamave të palëve të treta ose rrjetet e reklamave përdorin teknologji si kukit, JavaScript ose Web Beacons që përdoren në reklamat e tyre përkatëse dhe lidhjet që shfaqen në hotelgardenvlore, të cilat dërgohen drejtpërdrejt në shfletuesin e përdoruesve. Ata marrin automatikisht adresën tuaj IP kur kjo ndodh. Këto teknologji përdoren për të matur efektivitetin e fushatave të tyre reklamuese dhe/ose për të personalizuar përmbajtjen reklamuese që shihni në faqet e internetit që vizitoni.

Ki parasysh se hotelgardenvlore nuk ka akses ose kontroll mbi këto skedarë kuki që përdoren nga reklamues të palëve të treta.

Politikat e privatësisë së palëve të treta

hotelgardenvlore Politika e privatësisë nuk zbatohet për reklamuesit e tjerë ose faqet e internetit. Kështu, ne po ju këshillojmë që të konsultoheni me Politikat përkatëse të Privatësisë të këtyre serverëve të reklamave të palëve të treta për informacion më të detajuar. Mund të përfshijë praktikat dhe udhëzimet e tyre se si të tërhiqeni nga disa opsione.

Ju mund të zgjidhni të çaktivizoni cookies përmes opsioneve individuale të shfletuesit tuaj. Për të ditur më shumë informacion të detajuar rreth menaxhimit të cookie-ve me shfletues të veçantë të internetit, ai mund të gjendet në faqet e internetit përkatëse të shfletuesve.

Informacion për Fëmijët

Një pjesë tjetër e prioritetit tonë është shtimi i mbrojtjes për fëmijët gjatë përdorimit të internetit. Ne inkurajojmë prindërit dhe kujdestarët të vëzhgojnë, të marrin pjesë dhe/ose të monitorojnë dhe drejtojnë aktivitetin e tyre në internet.

hotelgardenvlore nuk mbledh me vetëdije asnjë informacion personal të identifikueshëm nga fëmijët nën moshën 13 vjeç. Nëse mendoni se fëmija juaj ka dhënë këtë lloj informacioni në faqen tonë të internetit, ju inkurajojmë fuqimisht të na kontaktoni menjëherë dhe ne do ta bëjmë përpjekjet tona më të mira për të hequr menjëherë një informacion të tillë nga të dhënat tona.

Vetëm Politika e Privatësisë në internet

Politika jonë e privatësisë zbatohet vetëm për aktivitetet tona në internet dhe është e vlefshme për vizitorët në faqen tonë të internetit në lidhje me informacionin që ata shpërndanë dhe/ose mbledhin në hotelgardenvlore. Kjo politikë nuk zbatohet për asnjë informacion të mbledhur jashtë linje ose nëpërmjet kanaleve të tjera përveç kësaj faqe interneti.

Pëlqimi

Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni politikën tonë të privatësisë dhe pranoni kushtet e saj.

bottom of page